HTML

okos vásárlás

E-mail:kkatus@vipmail.hu Blogomban azt szeretném megmutatni, hogyan tudunk igazán jól bánni a pénzünkkel, hogyan tudunk hihetetlen összegeket megspórolni, vagy akár megkeresni hétköznapi vásárlásaink során. Csak rajtunk múlik! Találjon vissza a pénz hozzád is!

2008.07.16. 18:41 kkatus

Fogyasztói szokásaink...

Fogyasztói társadalomban élünk. Ezt nem vitatja senki. A reklámok özönlenek a különböző médiákból és szinte késnyszerítik az embert, hogy költse a pénzét.

Akkor is költünk, ha már valójában nincs is mit és olyanra is költünk, amire valójában nincs is szükségünk. Csak az fránya vágy, hogy megkaparintsuk, magunkévá tegyük...

Így megy ez minálunk, kicsiny medencénkben.

Ja, és persze megy a panaszkodás...

Jaj, de drága a kenyér, már megint megy föl a benzin ára, hogy fogjuk megint kihúzni fizetésig...

Végre itt egy lehetőség, amivel a sok-sok, sőt rengeteg elköltött pénzünk egy része visszataláljon bankszámlánkra, sőt akár még annál is több.

Részletek hamarosan...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vasaroljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr68571396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása